A pinch of

14:59
0

Το εξαιρετικό φαγητό σε συνδυασμό με τους celebrity θαμώνες, προσδίδουν στο εστιατόριο Αγορά μια ξεχωριστή αιχμή νεοτερισμού και μια ατμόσφαιρα τόσο οικεία όσο και εντυπωσιακή....









Οι «φιλικοί» σεφ δημιουργούν μαγικά πιάτα σε μια ανοιχτή, πίσω από το μπαρ κουζίνα.



Η περίτεχνη δημιουργία των κοκτέιλ όπως το Mastic mojito, το Bramble, το Jamaican berry και πολλά άλλα βασίζεται σε καινοτόμα συστατικά ενώ το vintage μπαρ όπου κυριαρχεί το ξύλο, αποτελεί το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσει η βραδιά σας, ενδεχομένως με την χαρακτηριστική εναλλακτική ενός Martini που σας προσφέρει ο μπάρμαν, πριν περάσετε στην κύρια αίθουσα του εστιατορίου - εάν έχετε την τύχη να βρείτε διαθέσιμο τραπέζι- για να απολαύσετε μία από τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες που προσφέρει η Αθήνα. 


Η μουσική είναι απλώς η κατάλληλη για κάθε περίσταση. Τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων θα συνοδέψουν βραδιές sultry Jazz.

Αγορά Restaurant & Bar


Λ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31

Αμπελόκηποι - Αθήνα Τ.Κ. 115 21
Στάση μετρό "Αμπελόκηποι"
Τηλ. 210 6426238



0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!