A pinch of

08:57
0



Γνωρίσαμε την Ζιζέλ ως bartender κάθε Πέμπτη στις eighties θεματικές βραδιές του Mai Tai στο Κολωνάκι. Μας έκανε εντύπωση από την αρχή το μπρίο, ο χορός, το ταμπεραμέντο, η θεατρικότητα, το show με λίγα λόγια που έδινε πίσω από την μπάρα και το πώς κατάφερνε να είναι το επίκεντρο της προσοχής ανεβάζοντας την διάθεση και μεταδίδοντας το κέφι.


Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι κάποιο ταλέντο υπάρχει εδώ και αποφασίσαμε να τον γνωρίσουμε λίγο περισσότερο μέσα από αυτή τη συνέντευξη που μας παραχώρησε για την οποία και τον ευχαριστούμε.

Μίλησέ μας για το show που παρουσιάζεις.
Θα το περιέγραφα ως Man-Woman show. Είναι μια μουσικοχορευτική ατομική παράσταση, με διαφορετική θεματογραφία κάθε φορά, εντυπωσιακά κοστούμια, θεατρικότητα και έντονο το προσωπικό στοιχείο.

Πόσα χρόνια ασχολείσαι και που μπορούμε να σε δούμε;
Τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτή τη στιγμή εμφανίζομαι σε διάφορα stages, στο Why Sleep στο Γκάζι,  στο The Appartment στο Μεταξουργείο,στο Shisha στον Πειραιά..
Κάνω ωστόσο και extra εμφανίσεις σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα.

Πώς προέκυψε το Ζιζέλ;
Αφ`ενός λατρεύω ότι έχει να κάνει με Βραζιλία, αφ`ετέρου τα ψηλά μου πόδια και η κίνησή μου πάνω στη σκηνή παρέπεμπαν στην Βραζιλιάνα καλλονή.


Είσαι ομοφυλόφιλος και παρουσιάζεις ένα εκκεντρικό show με γυναικείες μεταμφιέσεις. Μέσα από τα δικά σου βιώματα πώς θεωρείς ότι αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία την διαφορετικότητα; Υπάρχει συντηρητισμός;
Σίγουρα σαν κοινωνία έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε ως προς την αποδοχή του διαφορετικού.Στην Αθήνα τα πράγματα έχουν κάπως βελτιωθεί,οι ορίζοντες είναι πιο ανοιχτοί, η αλλαγή στην νοοτροπία συντελείται έστω και με αργούς ρυθμούς.
Εσύ αντιμετώπισες προβλήματα και αν ναι, τι ήταν αυτό που σε βοήθησε να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις και να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο;
Σαφώς αντιμετώπισα προβλήματα, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια.Πιστεύω όμως ευλαβικά στην ατομική ελευθερία που δεν πλήττει την ελευθερία των άλλων. Το να είμαι αληθινός και να χαράσσω τη δική μου πορεία κάνοντας αυτό που αγαπώ και με εκφράζει , ήταν και είναι για μένα το πιο σημαντικό από όλα. Με βοήθησε πολύ βέβαια και ο χαρακτήρας μου στην αποδοχή που είχα από τον κόσμο. Είμαι κοινωνικός, εξωστρεφής, λατρεύω το χιούμορ και αντιμετωπίζω τους άλλους με ειλικρίνεια και εντιμότητα.
Θα σκεφτόσουν να φύγεις στο εξωτερικό και αν ναι,για ποιο λόγο;
Θα έφευγα,ναι. Απλά οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες έως τώρα. Θα ήθελα ζήσω σε ένα περιβάλλον που θα μου προσέφερε περισσότερες ευκαιρίες να εκφραστώ καλλιτεχνικά και όπου γενικότερα θα μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου ανεμπόδιστα, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Αγαπημένος τουριστικός προορισμός;
New York, New York…

Ινδάλματα? Madonna, Michael Jakson, George Michael, Άννα Βίσση, Έλενα Παπαρίζου.

Ποια είναι η σχέση σου με το χρήμα;
Πάει και έρχεται

Στην προσωπική κλίμακα αξιών σου, ο έρωτας τι θέση κατέχει στην ιεραρχία; Ο έρωτας είναι σημαντικός,είναι ανανεωτικός και πάντα καλοδεχούμενος…Για μένα όμως δεν είναι το πάν και σίγουρα έχει ημερομηνία λήξης.Είναι πολύτιμος όσο είναι οι ανθρώπινες σχέσεις γενικότερα,η φιλία,οι οικογενειακοί δεσμοί.Στον δικό μου κόσμο το πιο ουσιαστικό πράγμα είναι να αγαπάς τον εαυτό σου και να μπορείς να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου και μόνος σου...

ΜUA-Styling Alexandra LaVida Interview Anastasia
Bezerianou Photography Adele Bites

 

0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!