A pinch of

13:54
0


Adele Bites : Chef 


H αγαπημένη μας Chef, Adele Bites, εκμυστηρεύεται την συνταγή της για  μοναδικές γαλλικές φρυγανιές. Ακολουθείστε τις συμβουλές της κι ετοιμαστείτε να προσφέρετε μεγάλες συγκινήσεις στον ουρανίσκο σας!....


French Toast with Amaretto

Ingredients :
• 1 egg lightly beaten
• 2 tbsp amaretto drink
• 2 tbsp caster sugar
• 1 tsp vanilla essence
• ½ fltz tea fresh milk
• 4 slices of bread without crust, cut in half

In a bowl put the egg, sugar and vanilla and beat with wire.
Heat a nonstick pan with a little butter.
Dip bread in egg mixture on both sides and place in
pan . Bake for 2 minutes on each side until golden brown .
Serve with a mug  of hot coffee . If you want, you can
sprinkle with cinnamon and brown sugar.




ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ

ΥΛΙΚΑ:
• 1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
• 2 κ.σ ποτό αμαρέτο
• 2 κ.σ ζάχαρη άχνη
• 1 κ.γ εσάνς βανίλιας
• ½ φλτζ τσαγιού φρέσκο γάλα
• 4 φέτες ψωμιού χωρίς κόρα κομμένες στην μέση

Σε ένα μπολ βάζετε το αυγό , την ζάχαρη και την βανίλια και τα χτυπάτε με σύρμα.
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο.
Βυθίζετε τα ψωμιά μέσα στο μείγμα του αυγού και από τις δύο πλευρές και τα βάζετε στο 
τηγάνι. Τα ψήνετε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σερβίρετε τα φρυγανισμένα ψωμιά με ζεστές κούπες καφέ. Αν θέλετε μπορείτε να τις 
πασπαλίστε με λίγη κανέλα και  καστανή ζάχαρη.




  Enjoy! 

0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!