A pinch of

10:41
0

Νέλλη Κατσαντώνη
Personal trainer-group fitness instructor
Δώστε τέλος στα χαλαρά μπράτσα!





Το περίσσιο βάρος  στο κάτω μέρος από τα μπράτσα μας είναι  μία από τις αγαπημένες  λιποαποθήκες  του σώματός μας.  Δεν υπάρχει τρόπος για να μειώσουμε τοπικό λίπος αλλά με κατάλληλη διατροφή και άσκηση μπορούμε να δούμε γρήγορα τα αποτελέσματα στο σώμα μας!!!
Ξεκινήστε τώρα!! Μαζί θα γυμνάσουμε τρικέφαλους και δικέφαλους βραχιόνιους!
Καταπολεμήστε την πλαδαρότητα!


  • Τρικέφαλος βραχιόνιος: o μυς που βρίσκεται στο κάτω μέρος του μπράτσου.
Άσκηση 1:



Στέκεστε με λυγισμένο κορμό και τους αλτήρες στα χέρια. Ο βραχίονας σας θα εφάπτεται με τα πλευρά και το χέρι να σχηματίζει ορθή γωνία. Τεντώστε τον αγκώνα έτσι ώστε να έρθει παράλληλα με το έδαφος και επαναφέρεται!




Άσκηση 2:
Καθίστε σε μια καρέκλα σηκώστε το δεξί χέρι πάνω από το κεφάλι λυγισμένο με το βαράκι να βρίσκεται στο ύψος του αυχένα, με το αριστερό χέρι πιάστε το εσωτερικό του μπράτσου και κρατήστε το. Τεντώστε το δεξί χέρι και φέρτε  το βαράκι προς τα πάνω.  Επέστρεψε αργά στην αρχική θέση!


  • Δικέφαλος βραχιόνιος: μικρή μυϊκή ομάδα δεν χρειάζεται να κάνετε πολλές ασκήσεις για να τον γυμνάσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προπονηθεί καλά! Βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του μπράτσου!

Άσκηση 1:
Καθίστε σε μια καρέκλα με τα πόδια ανοιχτά και σταθερά στο δάπεδο. Πάρτε ένα αλτήρα τοποθετήστε τον κάτω και κόντρα στο εσωτερικό μέρος του μηρού σας. Η παλάμη σας να βλέπει προς τα πάνω. Σηκώστε αργά το βάρος συστέλλοντας τον δικέφαλο και κρατώντας τον αγκώνα σταθερό στο εσωτερικό του μηρού.

Άσκηση 2:
Στέκεστε σε όρθια θέση κρατώντας τους αλτήρες στα χέρια σας. Τοποθετήστε τα χέρια σας σε ορθή γωνία και σταθερά στα πλευρά σας  με τις παλάμες να κοιτάνε προς τα επάνω.  Φροντίστε να κρατάτε σταθερούς  τους καρπούς σας. Ανεβάζετε τέρμα πάνω και αργά επαναφέρετε!


Προτείνω 4 σετ των 15 επαναλήψεων!!
Να θυμάστε υπομονή και θέληση για καλή επιτυχία!!!!!!

0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!