A pinch of

09:46
0


Η φίλη μου η Ιωάννα Βαβουδάκη, είναι μια πολύ καλή ηθοποιός και αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό που σημαίνει η λέξη ηθοποιός.. ηθοποιός < από το ήθος και το ποιώ 











Χάρηκα πολύ όταν της πρότεινα και δέχτηκε να μου απαντήσει σε δεκαπέντε ερωτήσεις κρίσεως, γιατί εδώ στο Soul & Style, υποστηρίζουμε τα φρέσκα ταλαντούχα παιδιά .. Και θέλουμε να φέρνουμε στην επιφάνεια την προσωπικότητα τους κυρίως, αφού το ταλέντο τους μπορείτε να το απολαύσετε όλοι στο θέατρο.



Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής σχολής του Βασίλη Διαμαντόπουλου (2014).
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και χορού και ασχολείται με το θέατρο από το 2005. Μέλος της θεατρικής ομάδας του Πανεπιστημίου Κρήτης «Σκηνή & Σαπούνι» (2005 – 2010) με συμμετοχή στα έργα «Οι Μύγες» του Jean-Paul Sartre, «Υβόννη, Πριγκίπισσα της Βουργουνδίας» του Witold Gombrowicz, Μήδεια του Μποστ κ.α. Παράλληλα το 2010 συμμετείχε και στη θεατρική ομάδα «Θεατρικός Περίπλους» με το έργο «Τρικυμία» του William Shakespeare (Μιράντα). To 2007 πήρε μέρος στη θεατρική παράσταση «Αδερφές» του Ίανου Σβάρνα. Επίσης, το 2013 υπήρξε ενεργό μέλος του διδακτικού προσωπικού (υποκριτική, αυτοσχεδιασμός και θεατρικό παιχνίδι) στον πολυχώρο «Βρυσάκι». Έχει παίξει στη μεσαίου μήκους ταινία «μόλις Άρχισε» (2007) σε σκηνοθεσία Στέλιου Μπουζιώτη και στη μικρού μήκους «Trapped» (2015) σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Κουρλιούρου. Επίσης, συμμετείχε και στα εξής video clip: «Eternity» των Fallen Arise (2013) και «Born To Be Dead» των Phase Reverse (2013). Απόφοιτος του τμήματος «Οικονομικών Επιστημών» του Πανεπιστημίου Κρήτης.



1.Αν δεν μιλούσαμε τώρα : θα έκανα μία βόλτα στο υπέροχο κέντρο της Αθήνας.

2.Μια φράση που χρησιμοποιείς συνέχεια : Πλάκα κάνεις!!!! (έκπληξη σε κάθε τι που ακούω...)

3.Θα ήθελες οι άνθρωποι να πρόσεχαν περισσότερο : τι λένε και τι κάνουν...γενικά.

4.Το πιο φανταστικό πράγμα που σου έχει συμβεί : Η γέννηση του ανιψιού μου!

5.Σε παρεξηγούν συνήθως γιατί : μιλάω με ειλικρίνεια και ευθύτητα και δεν αρέσει αυτό σε πολύ κόσμο.


6.Δεν είσαι πολιτικός αλλά ..: κάτι καλύτερο θα έκανα σίγουρα, όπως και όλοι όσοι δεν είναι, απ' ότι κάνουν αυτοί.






7.Είσαι πολύ καλή : στο να ακούω ανθρώπους.

8.Είσαι πολύ κακή : στο να λέω ψέματα.

9.Η καλύτερη ηλικία είναι: Αυτή που ζούμε τη εκάστοτε στιγμή.

10.Χωρίς πολλά λόγια , η φιλοσοφία σου είναι : Ζήσε! Και προσπάθησε να βρίσκεις την ευτυχία στο κάθε τι μικρό ή μεγάλο που σου συμβαίνει.


11.Τι είναι η τέχνη για σένα; Ζωή!

12. Αν μπορούσες να μαγειρέψεις για κάποιο πρόσωπο, ποιο θα ήταν αυτό και τι θα μαγείρευες; Δύσκολο... Η μαγειρική είναι κάτι που περιλαμβάνει συναίσθημα και δεν το κάνεις για τον οποιοδήποτε. Αν το έκανα όμως, και δε θα πάω μακριά, θα το έκανα για τον σκηνοθέτη μου Νίκο Μοναστηριώτη, γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ. Θα του έφτιαχνα ένα gourmet burger πιάτο, γιατί αγαπά το junk food αλλά με πινελιές καλής κουζίνας, και θα το συνόδευα με μια πλούσια σε υλικά σαλάτα και μια ωραία sauce.


13. Ποιό ήταν το πιο απογοητευτικό πράγμα που σου συνέβη ως καλλιτέχνης ; Η ευκολία που αγόρασαν και πούλησαν την "ψυχή" μου στο όνομα της τέχνης, άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει, τι συμβολίζει, τι αντιπροσωπεύει και δεν πρόκειται ποτέ να είναι μέρος αυτής. Αλλά τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπειρία που μου προσέφεραν και που με έκαναν να προσέχω περισσότερο απ' ότι πριν.


14. Τι σε κάνει ευτυχισμένη σαν ηθοποιό; Τα βλέμματα των ανθρώπων όταν σε βλέπουν να ανοίγεις την ψυχή σου...


15.Που σε βρίσκω; 
Αυτήν την περίοδο και μέχρι και τις 23 Απριλίου είμαι στο θέατρο Αλκμήνη στην Παράσταση ΤΑΚ. Η παράσταση παίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30 και έχει να κάνει με τον διάλογο της ψυχής και του σώματος ενός Ανθρώπου. Μετά το ΤΑΚ κάτι είναι στα σκαριά, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμη.



0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!