A pinch of

08:35
1


Την Παρασκευή 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο  S-CAPE 

CLUB  το event  Led's Drink

με μεγάλη επιτυχία! 



Συγχαρητήρια στους Παναγιώτη Θάνο και Ελένη 

Παπαγεωργίου για τις ιδιαίτερες και 

φουτουριστικές δημιουργίες τους, οπού μέσω του "Fashion 

meets Technology", με  led wires και wearable outfits σε 

γενικότερο Dark Circus theme, μας ταξίδεψαν μέσα από το 

φως και το χρώμα σ' ένα  φουτουριστικό κόσμο. 

Το event διοργανώθηκε από τις Partying Tuxedos

οι οποίες και το απογείωσαν. 





Λίγα λόγια για το 
WEARABLE TECHNOLOGY EVOLVE IN FASHION 

O άνθρωπος είχε πάντα την τάση να ερευνά και να αξιοποιεί τις όποιες διαθέσιμες πηγές για να βελτιώσει και να αναπτύξει τον τρόπο ντυσίματός του. Ένα πραγματικό ορόσημο έλαβε χώρα το 1950 με την ενσωμάτωση της hi-tech τεχνολογίας στα ρούχα ώστε να δημιουργηθούν ασφαλή ενδύματα-στολές για το διάστημα. Μισό αιώνα αργότερα, ο κατάλογος των εξελίξεων στον τομέα της μόδας ποτέ δεν τελειώνει.
Σήμερα στο 2015 η φορέσιμη τεχνολογία είναι η αντανάκλαση μιας παγκόσμιας κατάστασης, μέσα στην οποία, με εστίαση στις ανθρώπινες ανάγκες και “ιδιοτροπίες” τώρα έχουμε υφάσματα τα οποία αντιδρούν αποτελεσματικά στις αλλαγές τις θερμοκρασίας ή άλλα τα οποία εκπέμπουν φως είτε είναι ικανά να τροφοδοτήσουν ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα. Η μόδα ενσωματώνει υλικά υψηλής τεχνολογίας στα ενδύματα με σκοπό να συνδυάσει αποτελεσματικά την λειτουργικότητα με το design. Η αισθητική λοιπόν της μόδας εξελίσσεται ταχύτατα πάνω στην πλατφόρμα της τεχνολογίας με προορισμό το φωτεινό μέλλον. 



Δυο νέοι σχεδιαστές ο Παναγιώτης Θάνος και η Ελένη Παπαγεωργίου έχουν αναλάβει να σας μυήσουν σε έναν καινούργιο κόσμο, όπου η τεχνολογία αλληλοεπιδρά με την μόδα παρουσιάζοντας ένα futuristic event για avant garde εμφανίσεις και techno-progressive καταστάσεις.






















1 comments:

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!