A pinch of

03:44
0


    Νύχτες Μαγικές και Ονειρεμένες
             
            Περιβόλι του Ουρανού

Κώστας Καραφώτης      'Ηβη Αδάμου

Μανώλης  Καραντίνης 
Θανάσης Βασιλόπουλος





Στο πιο  ιστορικό μαγαζί της Πλάκας, στο Περιβόλι του Ουρανού ζούμε Νύχτες Μαγικές και Ονειρεμένες . 

Ο εξαιρετικός και αγαπημένος καλλιτέχνης Κώστας Καραφώτης, συναντά την απλά υπέροχη και ταλαντούχα  Ήβη Αδάμου και μας ταξιδεύουν σε γνωστά και λατρεμένα τραγούδια του χθες, στο σήμερα, ενώ παράλληλα απολαμβάνουμε τον γνωστό μας Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι, και τον Θανάση Βασιλόπουλο στο κλαρίνο. Ενα κλαρίνο σε σόλο εκτέλεση, και σε συνδυασμό με λαικούς  ήχους. 








Τραγούδια δικά του, τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών , και ατέλειωτο κέφι. 
Αυτά χαρίζει ο Κώστας Καραφώτης σε όσους έρχονται για να τον απολαύσουν. 
Με την ιδιαίτερη φωνή του και με σκηνική παρουσία τόσο ταιριαστή,  μας παρασύρει στο παρελθόν , μας ξεσηκώνει, αλλά και μας καθηλώνει παράλληλα, με τραγούδια όπως  "Ασε με να σ' αγαπάω" της Λ.  Διαμάντη,  "Ολη η ζωή μου" του Γ. Πάριου , "Ρόζα" του Δ. Μητροπάνου, "Ποια νύχτα σ' έκλεψε" του Γ. Πουλοπουλου, "Μια είναι η ουσία" της Χ. Αλεξίου και πολλά ακόμα  λατρεμένα διαχρονικά κομμάτια. 
Ότι ακριβώς ζητούν να απολαύσουν οι λάτρεις της Ελληνικής Λαϊκής μουσικής. 







Η Ήβη Αδάμου έγινε γνωστή μέσα από το Talent Show X-Factor 2 καθώς και από την τεράστια επιτυχία "Σαν έρθει η μέρα" σε συνεργασία με τους Stavento. 

Νεαρή σε ηλικία , το πανέμορφο αυτό κορίτσι ερμηνεύει με μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως , κομμάτια διαχρονικά και ειπωμένα από τεράστια ονόματα όπως  "Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι" της Μ. Μερκούρη,  "Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου" της Τζ. Βάνου, " Τι σου 'κανα και πίνεις" της Π. Πάνου ενώ η δροσερή της παρουσία μας ξεσηκώνει όταν τραγουδά "Ζήλεια μου" της Χ. Αλεξίου.  



Ιδιαίτερο κέφι έχουν και οι δυο καλλιτέχνες όταν ερμηνεύουν μαζί το "Τελευταίο ποτηράκι" των Μ.Λιντα και Μ.Χιώτη , και  την "Επιμονή σου" 
της Ελ. Ζουγανέλη . 
Συνεχίζουν μ' ένα ποτ-πουρί αναδρομή στο παρελθόν, πλαισιωμένοι από μια  εξαιρετική ορχήστρα . 

Πραγματικά θεωρώ ότι είναι ένα σχήμα που ήρθε όντως να κάνει τις νύχτες μας μαγικές και ονειρεμένες.  Για όσους αγαπούν την Ελληνική λαική μουσική , είναι σίγουρο ότι θα περάσουν όχι μια, αλλά πολλές υπέροχες νύχτες στο Περιβόλι του Ουρανού. 

Ανοιχτό Τετ-Σάββατο. 
από τις 21.30μμ






Περιβόλι του Ουρανού

Λυσικράτους 19 & Λεωφ. Αμαλίας 50, Πλάκα
Tήλ κρατήσεων: 210-3235517




0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!