A pinch of

23:51
0


40 και κάτι στην περίοδο Covid 19


Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε το χιούμορ είναι το μόνο που μπορεί να μας κάνει να ξεχαστούμε μένοντας σπίτι μας. Αν ήταν μια φορά δύσκολο να συμβιώσουν δυο άνθρωποι, λόγω ηλικίας και ιδιοτροπιών. 
Τις οποίες πλέον έχουμε αποκτήσει ώστε να προβούμε σε μια σχέση εμείς οι μεγαλοκοπέλες. 
Τώρα με τον εγκλεισμό που μας επιβλήθηκε, αποκλείεται. Απαγορεύονται άλλωστε οι ασπασμοί, χαιρετισμοί και αποχαιρετισμοί. 








Όταν έρθει η ώρα της άρσης κυκλοφορίας θα είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί.

Σίγουρα μοναχικοί και θα συχνάζουμε με συγκεκριμένες παρέες, αποφεύγοντας κακοτοπιές τις οποίες μόνο ο νους μας τις έχει καταχωρήσει έτσι. Αν οι γονείς, συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι αγχώνονται ότι θα μείνουμε στο ράφι. Πραγματικά είναι η ώρα να δουν την θετική σκοπιά των πραγμάτων. Μέσω της πληροφόρησης για την αποφυγή του ιού. Αρκετοί άνδρες έμαθαν να ψωνίζουν τα απαραίτητα στο σούπερ μάρκετ, όπως επίσης να πλένονται, μαζί με τα χέρια τους, (τα αντίστοιχα των γυναικών σε άλλο άρθρο υπόσχομαι). Μπορούν πλέον να κρατάνε τις κατάλληλες αποστάσεις όταν θέλουν να μιλήσουν χωρίς να γίνονται διαχυτικοί όπου λάχει. Το βασικότερο όλων έμαθαν να στέλνουν sms και να περιμένουν την απάντηση. 







Πόσα sms έχουμε στείλει όλα τα χρόνια της ζωής μας και ακόμη αιωρούνται οι απαντήσεις των. Επίσης έμειναν στο σπίτι τους. Τόσα χρόνια χρησιμοποιούσαν το σπίτι τους ως ξενοδοχείο ύπνου, και τώρα όχι μόνο το βρήκαν αλλά το έφτιαξαν κιόλας. Επιτέλους έσπασε το κατεστημένο «νύφη με σπίτι». Ας διατηρήσουμε το «νύφη από σπίτι», μόνο για τους τύπους του σαβουάρ βίβρ. Οι σύγχρονοι άνδρες λοιπόν, δεν χρειάζονται γυναίκες _νοικοκυρές. Ξέρουν πλέον να μαγειρεύουν και να καθαρίζουν οπότε εμείς οι γυναίκες καριέρας μπορούμε επιτέλους να ελπίζουμε ότι θα βρούμε έναν νορμάλ σύντροφο.














Ελπίζω να κατάφερα μέσα σε λίγο χρόνο, να σας δώσω μια χιουμοριστική εικόνα πραγμάτων. Άλλωστε τα μεταξύ σοβαρού και αστείου ήταν πάντα σοβαρά. Φίλες και συμμαθήτριες λίγο πάνω ή λίγο κάτω ηλικιακά πραγματικά σταματήστε να αγχώνεστε, είναι παγκόσμιος ο ιός δεν συνέβη μόνο στην Ελλάδα την χρονιά που είχατε εναποθέσει όλες τις ελπίδες πάνω στο υπέροχο γούρι που όλες αγοράσαμε. Αυτό το κείμενο είναι αφιερωμένο σε όλες τις εν δυνάμει πεθερές και κουνιάδες, που θεωρούν ότι οι 40αρες δεν είναι καλές νύφες. Επίσης αφιερώνεται σε όλους όσους με καλή καρδιά ή και κουτσομπολίστικα ήθελαν να μας δουν νυφούλες.






Για κουφέτα θα γίνει επόμενο άρθρο. 



 Αναστασια Σταματη

0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!