A pinch of

01:41
0


We Love Teepeelicious
Είναι πολλές οι φορές που έχουμε θαυμάσει, ακόμη και σαν ενήλικες, αυτές τις ινδιάνικες σκηνές που βλέπουμε σε φωτογραφίσεις του εξωτερικού, είτε ως διακόσμηση σε παιδικό δωμάτιο, είτε στημένες σε κήπους και παραλίες με τα παιδιά να διασκεδάζουν, εμφανώς.







Εμπνευσμένοι από αυτές τις όμορφες εικόνες, θέλησαν και η Ανναστέλλα με τον Ανδρέα, να κάνουν κάτι ανάλογο στη βάφτιση της κόρης τους. 






Μια που δεν υπήρχε τίποτα στην αγορά, κατασκεύασαν τη δική τους χρωματιστή υφασμάτινη σκηνή για το Beach party που θα ακολουθούσε. Οι αντιδράσεις μικρών και μεγάλων αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν, αρκούσαν για να τους σπρώξουν στη δημιουργία της δικής τους φίρμας χειροποίητων teepees, την Teepeelicious.




H Teepeelicious, μέσα σε πολύ μικρό διάστημα, έχει αγαπηθεί πολύ από μικρούς και μεγάλους και έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα, αφού συνδυάζει το παιχνίδι με τη διακόσμηση και την ποιότητα του χειροποίητου με τη μοναδικότητα!







Κατασκευασμένες με βαμβακερά πλενόμενα υφάσματα και φυσικά καλάμια μπαμπού για το σκελετό, έχουν σαν χαρακτηριστικό τους γνώρισμα τους συνδυασμούς των υφασμάτων και την ποικιλία των σχεδίων τους.
Τα παιδιά, από πολύ μικρά έως και έφηβοι, έχουν πλέον τη δική τους προσωπική γωνιά για να παίξουν, να κρυφτούν, να διαβάσουν, ενώ παράλληλα χάρη στο μέγεθος των συγκεκριμένων σκηνών, μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα, ακόμη και τρείς φίλους τους, ή τη μαμά για να τους διαβάσει παραμύθια. Γιατί όχι και να κοιμηθούν εκεί μέσα, παριστάνοντας πως βρίσκονται στην εξοχή.









Δείτε όλα τα σχέδια στο: www.teepeelicious.com αλλά και στο facebook: www.facebook.com/teepeelicious

0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!