A pinch of

01:24
0


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΣΤΟ S-CAPE CLUB ΟΙ PARTYING TUXEDOS ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙΙΙΙΙΙ!!! LED'S DRINK ΤΟ ΛΕΝΕ!!! ΕΧΕΙ ΚΑΙ FASHION SHOW!!! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!! ΕΧΕΙ ΚΑΙ... ... ...

Αλλά ας πούμε το γεγονός ως έχει!


Αγαπητές/οι φίλες/οι, γνωστές/οι και άγνωστες/οι,

Aναγνωρίζοντας σήμερα την ανάγκη να περνάμε καλά, να παρτάρουμε τρελά και να έχουμε το κάτι περισσότερο από την θετική διάθεση, την καλή μουσική και τα ποτά, εμείς, οι Ζεϊμπέογλου Μαρία και Πιπή Φωτεινή, δημιουργήσαμε τις Partying Tuxedos, με απώτερο σκοπό να απογειώσουμε την νυχτερινή διασκέδαση.







Με την ευγενική υποστήριξη του περιοδικού Antivirus και του S-CAPE CLUB, κάνουμε το πρώτο μας βήμα σε αυτή την προσπάθεια, παρέχοντας σε όλες/ους μια εξαιρετική πρόταση διασκέδασης.
Σας παρουσιάζουμε το LED’S DRINK όπου τα "φώτα" της μόδας θα συναντήσουν την μουσική του clubbing.
Ο Παναγιώτης Θάνος και η Ελένη Παπαγεωργίου μέσω του "Fashion meets Technology", όπου led wires και wearable outfits σε γενικότερο Dark Circus theme, θα μας ταξιδέψουν μέσα από το φως και το χρώμα σ' ένα φουτουριστικό κόσμο. 
Αναμένονται πολλές εκπλήξεις ακόμη!!!

Φυσικά, η μουσική είναι το πιο σημαντικό συστατικό για ένα πετυχημένο πάρτι, έτσι θα συναντήσουμε την DJ TAMI στα decks, με mainstream μουσική για ξέφρενο χορό μέχρι τελικής πτώσης!

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Antivirus, το S-CAPE club, τον Παναγιώτη Θάνο και την Ελένη Παπαγεωργίου, την Dj Tami, την Ελένη Λοράνδου, την Alexandra Lavida, τον Κωνσταντίνο Βασιλείου, την Joan Lords, την Άννα Κανταρέλη, την Νατάσα Μιχαλοπούλου, την Lili Pain, την Δήμητρα Σούλη, την Χριστίνα Τσεϊσβίλη, τον Amis Wormhole, την ES collection Athens, το Athens City Med, το Athens Checkpoint, το Gayguide.gr και το Gayworld.gr.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έναρξη μιας διαφορετικής νυχτερινής Αθήνας.

Με πολύ τρέλα,
Partying Tuxedos


Λίγα λόγια για το
WEARABLE TECHNOLOGY EVOLVE IN FASHION

O άνθρωπος είχε πάντα την τάση να ερευνά και να αξιοποιεί τις όποιες διαθέσιμες πηγές για να βελτιώσει και να αναπτύξει τον τρόπο ντυσίματός του. Ένα πραγματικό ορόσημο έλαβε χώρα το 1950 με την ενσωμάτωση της hi-tech τεχνολογίας στα ρούχα ώστε να δημιουργηθούν ασφαλή ενδύματα-στολές για το διάστημα. Μισό αιώνα αργότερα, ο κατάλογος των εξελίξεων στον τομέα της μόδας ποτέ δεν τελειώνει.
Σήμερα στο 2015 η φορέσιμη τεχνολογία είναι η αντανάκλαση μιας παγκόσμιας κατάστασης, μέσα στην οποία, με εστίαση στις ανθρώπινες ανάγκες και “ιδιοτροπίες” τώρα έχουμε υφάσματα τα οποία αντιδρούν αποτελεσματικά στις αλλαγές τις θερμοκρασίας ή άλλα τα οποία εκπέμπουν φως είτε είναι ικανά να τροφοδοτήσουν ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα. Η μόδα ενσωματώνει υλικά υψηλής τεχνολογίας στα ενδύματα με σκοπό να συνδυάσει αποτελεσματικά την λειτουργικότητα με το design. Η αισθητική λοιπόν της μόδας εξελίσσεται ταχύτατα πάνω στην πλατφόρμα της τεχνολογίας με προορισμό το φωτεινό μέλλον.
Δυο νέοι σχεδιαστές ο Παναγιώτης Θάνος και η Ελένη Παπαγεωργίου έχουν αναλάβει να σας μυήσουν σε έναν καινούργιο κόσμο, όπου η τεχνολογία αλληλοεπιδρά με την μόδα παρουσιάζοντας ένα futuristic event για avant garde εμφανίσεις και techno-progressive καταστάσεις.

Hosting: S-CAPE CLUB
Decks: DJ TAMI

Fashion Meets Technology by Παναγιώτης Θάνος & Ελένη 
Παπαγεωργίου

Make Up Artist: Alexandra Lavida
Hair Stylist: Κωνσταντίνος Βασιλείου
Hair Stylist assistant: Joan Lords
Production Assistant: Ελένη Λοράνδου
Models: Άννα Κανταρέλη, Νατάσα Μιχαλοπούλου, Lili Pain, Δήμητρα Σούλη, Χριστίνα Τσεϊσβίλη, Ikena Nikki  

Graphics: Amis Wormhole

Χορηγοί:
Antivirus Magazine
ES collection ATHENS
Athens City Med
Athens Checkpoint
Gayguide.gr
Gayworld.gr



0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!