A pinch of

10:42
0



Αποκλείεται εγώ να είμαι λογική και όλοι οι υπόλοιποι παράλογοι. Για να τα έχω για υιοθεσία τόσο καιρό και κανείς να μην τα θέλει τα ζώα δεν αξίζουν! Αποφάσισα λοιπον να ειμαι ειλικρινής. Ολα τα κοπρόσκυλα σε αυτό το άλμπουμ ειναι ελαττωματικα. Και σας απαριθμώ τα ελαττώματα τους.





ΡΑΚΙ



Στην πρώτη φωτο η Ρακι.Δεν ειναι που ειναι ημίαιμο αλλα και ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ !!! Ποιος φιλόζωος που σέβεται τον εαυτό του θα έβαζε στην ζωή του ενα μαύρο κοπριτη; Επισης δεν κανει για φύλακας. Το ηλιθιό είδε οτι σώθηκε και εχει γινει φιλικό. Όλο φιλια δινει. Άχρηστο τελείως!!





ΜΕΛΕΝΙΑ







Στη δεύτερη φωτο η Μελενια. Τόσο ήσυχο που νύσταζεις. Και εχει και μια κακομοιρη ματια λες και είμαστε ίδρυμα και πρεπει να βοηθάμε όσα κοπρόσκυλα μας κοιτάνε ζητώντας βοήθεια!!!!









ΑΥΓΟΥΣΤΑ








 Τριτη φωτο η Αυγουστα! Μαύρο κουτσό κυνηγοσκυλο! Χαχαχαχαχαχα! Ψάχνει και υιοθεσια το άχρηστο εργαλείο!



















Τέταρτη φώτο ο Αλεξ. Αυτός ο βαμμένος βρομιάρης είχε μια μικρή ελπίδα αλλά δεν έμεινε 2.5 κιλά. Ποιος να σε πάρει ρε 20 κιλά ψωριάρη!










 Και πέμπτη φώτο! Ε τώρα μάλιστα. Αυτά είναι ζώα ρε ηλίθιε γραφικέ φιλόζωε! Ρατσάτα, μικρά, φουντωτά! Λίγο πριν πάνε στις βιτρίνες των pet shop. Γιατί το τσάμπα είναι άχρηστο! Μόνο αν πληρώνεις το ζώο αξίζει! Άλλωστε αν σου βγει άρρωστο επιστρέφεται και το ανταλλάζεις με άλλο ράτσατο! Ολα τα υπόλοιπα ημίαιμα κοπρόσκυλα να πάνε να ψοφήσουν




Να προσθέσουμε και την Φόξυ ??? Καρά-Ελαττωματική με πτυχίο!!! Επιληπτική πρέπει να παίρνει ενα χαπάκι την ημέρα!!! Κάναμε την μ@λ@κι@ και την σώσαμε απο τύφο και της έμεινε ενα μικρό νευρολογικό πρόβλημα στο πίσω δεξί πόδι... άστα 3 χρόνια ψάχνει να βρεί τι....

ΦΟΞΥ















ΚΟΠΡΙΤΣΕΣ 
 Άλλες ελαττωματικές !!!! Κάνανε την χαζομάρα και τις μαζέψανε απο την κούτα στα σκουπίδια που τις ειχε πετάξει ο έξυπνος συνάνθρωπος μας μέσα στο κρύο. Αντί να τις αφήσουμε να ξεπαγιάσουνε τις κάναμε κοπέλες.... και τώρα ψάχνουμε και ευαίσθητο άνθρωπο (σιγά μην υπάρχει ) να τις υιοθετήσει και τις δύο για να μην χωρίσουν!!! Τελικώς δεν πάμε καλά!!!



ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ..
ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..


Σταυρούλα Φλώκου

0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!