A pinch of

23:21
0


Το “MIKE T DOG TRAINER’’ ξεκίνησε την δραστηριότητά του το 2009. 

Πηγή έμπνευσης ήταν η προσωπική του σκυλίτσα,ένα υπέροχο Shar Pei,η ΊΡΜΑ και η μεγάλη του αγάπη για τα σκυλιά. 

Μέντορας του ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΝΤΟΣ ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός εκπαιδευτής σκύλων! 
Μέσα από το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχουν, “Χτίζουν την άριστη Σχέση” μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου.
Γιατί δεν αρκεί ο σκύλος απλά να εκπαιδευτεί και να υπακούει σε εντολές,αλλά και ο ιδιοκτήτης να κατανοήσει πλήρως τον τετράποδο φίλο του και να τον σεβαστεί.

Ιδιοκτήτης και σκύλος, αχώριστοι πλέον, θα συμβιώνουν αρμονικά για μια ζωή.

Θα θέλατε να πάτε για καφέ μαζί του, σένα εστιατόριο, η ακόμα και διακοπές; Είτε το σκυλάκι σας είναι έναΗμίαιμο, είτε ένα Maltese είτε είναι ένα Malinois ακόμα και ένα Great Dane, το πρόβλημα θα είναι ανύπαρκτο!

Υπάρχει το κατάλληλο πρόγραμμα για κάθε περίπτωση.

Τα μαθήματα γίνονται στον χώρο σας αλλά και στα πλέον πολυσύχναστα σημεία της γειτονιάς σας, για να κοινωνικοποιηθεί ο σκύλος σας και να μάθει να υπακούει εν’ όψει οποιουδήποτε ερεθίσματος.

Η εκπαίδευση διαρκεί από ένα έως σχεδόν 2 μήνες. 
Τα μαθήματα γίνονται στον χώρο του ιδιοκτήτη αλλά και στα πλέον πολυσύχναστα σημεία της γειτονιάς του, για να κοινωνικοποιηθεί ο σκύλος και να μάθει να υπακούει εν’ όψει οποιουδήποτε ερεθίσματος. Πραγματοποιούνται μαθήματα στην καφετέρια,αλλά και ομαδικά!
Με συχνότητα μαθημάτων 3 την εβδομάδα!

Δωρεάν ένα σεμινάριο για την φύση και γλώσσα του σκύλου, όπου πραγματοποιείται στον χώρο του ιδιοκτήτη!
Η εκπαίδευση είναι κατ' οίκον!• ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ

Η εκπαίδευση του τετράποδου φίλου σας πραγματοποιείται με υπομονή, σεβασμό και αγάπη.

Ο σκύλος σας εκπαιδεύεται στο να κινείται όπως και όποτε αποφασίσετε εσείς.

Οι εντολές “έλα, μαζί, κάτσε, ξάπλα, θέση, εκεί” δίνονται με λέξη και με ένα νόημα με το χέρι ή με το πόδι.• ΑΡΝΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ
Ο σκύλος σας εκπαιδεύεται, στο να μην τρώει οτιδήποτε βρει εκτός του πιάτου του, με σκοπό την αποφυγή δηλητηριασμού του.

Θα μπορείτε να τον αφήνετε ελεύθερο κατά την βόλτα σας στην πόλη το βουνό την παραλία και αν βρει δελεαστικούς γι'' αυτόν μεζέδες, χωρίς εσείς να το αντιληφθείτε, θα φερθεί σ'' αυτούς αδιάφορα.
Μην σας φανεί υπερβολικό, θα τον βάλουμε να ξαπλώσει 
μπροστά τους και αυτός θα εκτελεί την εντολή σαν να μην υπάρχουν.

Τονίζοντας περισσότερο το πρόγραμμα της άρνησης τροφής για αποφυγή φόλας, το οποίο είναι μια παροχή από εντελώς δωρεάν,με κάθε πρόγραμμα βασικής υπακοής


• ΑΓΩΓΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδεύσεως στην βασική υπακοή, έχουμε διεισδύσει πλήρως στον ψυχισμό του σκύλου σας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις δικές σας απαιτήσεις αλλά και το εύρος του ελεύθερου χρόνου σας, σας δίνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα καθημερινής ασχολίας μαζί του, που θα σας κάνει και τους δύο ευτυχισμένους.  
• ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ


Για τον ιδιοκτήτη που θα εκπαιδεύσει τον σκύλο του σ’εμάς, προσφέρουμε ένα σεμινάριο μέσα από το οποίο θα γίνετε πλήρεις γνώστες της φύσεως και της γλώσσας του σκύλου.

Με τη χρησιμοποίηση αυτής της γνώσΗς, έχετε απόλυτη επικοινωνία με το σκύλο σας, οπότε και καλύτερη συνεργασία.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει διάλεξη όπου σας περιγράφουμε τη γλώσσα του σκύλου και τι ισχύει σε μια αγέλη.

Κατόπιν μέσα από την προβολή ενός DVD παρακολουθούμε καρέ – καρέ πως συμπεριφέρονται και πως μιλάνε οι σκύλοι μεταξύ τους.

Το σεμινάριο γίνεται στον χώρο σας.


ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Μέσα από την εκπαίδευσή του σκύλου σας στην βασική υπακοή αλλά και την αγωγή, που περιλαμβάνει τη σωστή τήρηση των κανόνων που ισχύουν σε μία αγέλη, διορθώνουμε την επιθετική συμπεριφορά των μαθητών μας προς τους οικείους του.

Αυτό που ουσιαστικά γίνεται, είναι η αλλαγή της σειράς της ιεραρχίας, στην αγέλη που θεωρεί πως βρίσκεται ο σκύλος σας, θέτοντας εσάς στην θέση του κυρίαρχου, ενώ αυτόν σε υποδεέστερη.

 
• ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΟΥ

Ο σκύλος σας εκπαιδεύεται, στο να είναι ένας ατρόμητος αλλά και συγχρόνως ένας ελέγξιμος φύλακας του χώρου σας.

Μέσα από την εκπαίδευση μαθαίνει να είναι πειθαρχημένος και όχι ένα ''''τρελόσκυλο'''' που ο νους του θα είναι στο να επιτίθεται και να δαγκώνει.

Θα μπορείτε όποια στιγμή θελήσετε, να του δώσετε μια εντολή και αυτός να αφήσει το άτυχο “θύμα” του και να καθίσει δίπλα σας, περιμένοντας την επόμενη εντολή.• ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗ


Ο σκύλος σας εκπαιδεύεται, στο να είναι ένας αφοσιωμένος σωματοφύλακας σας, που με αυτοθυσίες θα ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε περίπτωση επίθεσης κατά του αφεντικού του, στο σπίτι, στο δρόμο ή στο αυτοκίνητο.

Η αντίδρασή του, θα είναι κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας αλλά και κατόπιν δικής σας εντολής.

''Οπως και κατά την εκπαίδευσή του, για την φύλαξη του χώρου σας, θα αφήνει το “θύμα” του κατόπιν εντολής σας και θα κάθετε δίπλα σας, περιμένοντας την επόμενη εντολή.ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ


Επιλέγουμε τον χαρακτήρα του κουταβιού, που ταιριάζει με τον δικό σας χαρακτήρα και τις απαιτήσεις σας.

Μετά από μία συζήτηση μαζί σας, σας προτείνουμε τις ράτσες που σας ταιριάζουν, και μετά την επιλογή σας αυτή, διαλέγουμε κουτάβι συγκεκριμένου ταμπεραμέντου.


Αν όμως μπορείτε υιοθετείστε ένα αδέσποτο.. Πραγματικά το αξίζουν... Και εκπαιδεύονται άψογα. 
Οι ημίαιμοι σκύλοι φημίζονται για την εξυπνάδα και την ανθεκτικότητά τους!


ΓΡΑΦΕΙΟ:210 8622912 - 
KINHTO: 6945 739 216 - 
ΚΙΝΗΤΟ: 6976 101 219

https://www.facebook.com/dogtrainermiket

0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!