A pinch of

04:00
2


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΗΣ 
UNIVERSE ARTISTIC COMMUNITY 

Η πρώτη εκδήλωση γνωριμίας της καλλιτεχνικής κοινότητας Universe είναι γεγονός.
Σ΄έναν όμορφο και πολύ φιλόξενο χώρο, στο Light Blue Cafe του γνωστού αγαπημένου καλλιτέχνη Κώστα Καραφώτη καθώς και του γνωστού σε όλους μας ραδιοφωνικού και  τηλεοπτικού παραγωγού Θανάση Γκαραβέλα συναντηθήκαμε μέλη και φίλοι της κοινότητας για να γνωριστούμε μεταξύ μας, να βρεθούμε κοντά με φίλους δημοσιογράφους και επιχειρηματίες, και  να δούμε ζωντανά την σπουδαία δουλειά των καλλιτεχνών μας απ' όλους τους χώρους της τέχνης.


Ο Γιώργος Μάγου, πολυτάλαντος μουσικός και τραγουδιστής μας διασκέδασε και ανέβασε το κέφι για πολύ ώρα.  Μαζί του μας χάρισε μερικά γνωστά τραγούδια και η αξιόλογη Μαρία Λουίζα Λυμπέρη. ΄Υστερα την σκυτάλη πήραν οι : Σπύρος Πατάπης - μουσικός και μέλος του ιστορικού συγκροτήματος "ΜΑΣΕΛΕΣ"  και ο Μάριος Μαγιάτης που μας ταξίδεψαν και αυτοί με τις υπέροχες φωνές και τα τραγούδια τους.





Και ενώ ταυτόχρονα μέσα στον χώρο είχαμε την ευκαιρία να θαυμάζουμε δείγμα από την δουλειά του καταξιωμένου ζωγράφου Γιάννη Ματαράγκα  αλλά και τα μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα της Χριστίνας Καπράλου, ο Χάρης Γεωργιάδης στενός συνεργάτης της Universe, ταλαντούχος σκηνοθέτης και δάσκαλος θεατρικής ξιφασκίας μαζί με τον ηθοποιό μας Κων/νο Χαραλαμπόπουλο μας έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα σκηνική επίδειξη της τέχνης τους.

Την πολύ όμορφη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο διεθνώς καταξιωμένος μουσικός Λευτέρης Ζέρβας, ο πολύτιμος συνεργάτης μας , σκηνογράφος -ενδυματολόγος Χάρης Σεπεντζής,  ο ειδικός σύμβουλος Περιφέρειας Ν. Αιγαίου Λοίζος Σορωνιάτης μαζί με τον καθηγητή πυρηνικής φυσικής του Πανεπιστημίου του Connecticut Ηλία Τομάζο.
Μαζί μας από τον επιχειρηματικό κόσμο ήταν ο Παναγιώτης Πλακιάς και ο Μιχάλης Τσίγκας με την σύζυγο του Μαρία καθώς και πολλά μέλη της κοινότητας και άλλοι φίλοι καλλιτέχνες.

Ευχαριστούμε όλους όσους έκαναν με την παρουσία τους διασκεδαστική και αξέχαστη αυτή τη πρώτη μας  επίσημη  συνάντηση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη με μια μεγαλύτερη εκδήλωση , από την πρώτη καλλιτεχνική κοινότητα στην Ελλάδα, την Universe










2 comments:

  1. Συγχαρητήρια! Πολύ ωραία βραδιά και εξαιρετική πρωτοβουλία!
    Κρίμα που δεν κατάφερα να παρευρεθώ, επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά.
    Keep it up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κριμα που ελειπες εσυ και το La Grece Jaime ..Την επομενη φορα..
      Τα φιλια μου!

      Delete

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!