Merry Christmas from Antonis
Chocolate Brownies with Cranberries
Ingredients
185gr butter
185gr dark chocolate
85gr flour
40gr cocoa
50gr milk chocolate into small pieces
50g cranberries (dried fruit)
3 eggs
275gr sugar
Recipe
Melt butter with the dark chocolate in a bain marie, stir well, and set aside till it reaches room temperature.
In a bowl sift the cocoa with the flour, and pour in the pieces of milk chocolate, and cranberries.
Using a mixer, beat up the eggs well with sugar in high speed until smooth.
we then combine all three , mixing well with a spatula, so to not let the it air get away.
Preheat the oven to 160C
we then put greaseproof paper in a baking dish of medium size, evenly spread the mixture and place in the middle (position of the oven in air) baking for 30 minutes.
Withdraw, let it cool and cut into pieces.
Serve with ice cream and syrup of your choice.
Chocolate Brownies with Cranberries
Ingredients
185gr butter
185gr dark chocolate
85gr flour
40gr cocoa
50gr milk chocolate into small pieces
50g cranberries (dried fruit)
3 eggs
275gr sugar
Recipe
Melt butter with the dark chocolate in a bain marie, stir well, and set aside till it reaches room temperature.
In a bowl sift the cocoa with the flour, and pour in the pieces of milk chocolate, and cranberries.
Using a mixer, beat up the eggs well with sugar in high speed until smooth.
we then combine all three , mixing well with a spatula, so to not let the it air get away.
Preheat the oven to 160C
we then put greaseproof paper in a baking dish of medium size, evenly spread the mixture and place in the middle (position of the oven in air) baking for 30 minutes.
Withdraw, let it cool and cut into pieces.
Serve with ice cream and syrup of your choice.
Υλικά
185γρ βούτυρο
185γρ κουβερτούρα
85γρ αλεύρι
40γρ κακάο
50γρ σοκολάτα σε μικρά κομμάτια
50γρ cranberries αποξηραμένα
3 αυγά
275γρ ζάχαρη
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα σε μπεν μαρι, ανακατεύουμε καλά, και αφήνουμε στην άκρη περιμένοντας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το κακάο με το αλεύρι,και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια της σοκολάτας,και τα cranberries.
Στον κάδο του μίξερ, χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με την ζάχαρη,στην μεγάλη ταχύτητα,μέχρι να αφρατεψουν.
Ενώνουμε και τα τρία μίγματα,ανακατευοντας καλα με μια σπατουλα,για να μην φυγει ο αερας.
Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 160C
Στρωνουμε αντικολλητικο χαρτι,σε ενα ταψι μεσαιου μεγεθους,απλωνουμε ομοιομορφα το μιγμα,και τοποθετουμε στην μεσαια θεση του φουρνου στον αερα,ψηνωντας για 30 λεπτα.
Αποσυρουμε,αφηνουμε να κρυωσει και κοβουμε σε κομματια.
Σερβιρουμε με παγωτο,και σιροπι της αρεσκειας μας.
0 comments:
Post a Comment